Dobra vijest je da i ovog ljeta organiziramo superintenzivne ljetne programe engleskog, njemačkog, talijanskog i francuskog (po potrebi i ostalih jezika) za sve one koji žele brže napredovati u učenju stranih jezika i pametno iskoristiti ljeto kako bi "preskočili" jedan jezični stupanj!

OBRAZAC ZA PRIJAVU


Zašto superintenzivni program?

Naši superintenzivni ljetni programi su idealna opcija za sve one koji ne stignu pohađati redovne programe učenja jezika ili jednostavno žele brzo napredovati u kratkom periodu! 

Standardni komunikacijski pristup učenju uz provjerene programe obrađivan jakim intenzitetom jamči da polaznik 14 dana živi strani jezik i time u tom kratkom vremenu postiže izuzetan napredak. Osim toga, polaznik na kraju stupnja, kao i u redovnim grupama Škole Žiger, stječe i Državnu svjedodžbu s pravom javnosti te međunarodnu Eaquals svjedodžbu.


Koliko traje program?

Superintenzivni programi traju 14 radnih dana. Nastava se održava u popodnevnim satima, 5 nastavnih sati dnevno (uz moguću manju prilagodbu rasporeda na zahtjev). Program obuhvaća 70 nastavnih sati kao i naši intenzivni i redovni programi.


Kada počinje superintenzivni program i gdje se održava?

Superintenzivni programi započinju krajem lipnja (27.06. - 14.07.) i kolovoza. Nastava se održava u našoj poslovnici u Varaždinu, S. Vraza 37 i Ivancu, R. Rajtera 2.


Cijena?

Cijena programa iznosi 400 eura za modul od 70 nastavnih sati.


Popusti?

Naravno! Svi naši polaznici odmah ostvaruju 10% popusta na superintenzivni program! Također, svi sudionici ljetnih programa ostvaruju 10% popusta na upis u redovne programe u rujnu! 


Koji jezici se mogu upisati?

Uz standardnu ponudu jezika koji uključuju engleski i njemački valja spomenuti i mogućnost učenja talijanskog, francuskog, a po potrebi i ostalih jezika.


Hrvatski jezik za strance?

Superintenzivni početni program idealno je rješenje za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance. Škola Žiger ovlaštena je izdavati Potvrde u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva. 


Pitate se što se sve može naučiti u tako kratkom vremenu i na koji način?

„Iskreno hvala profesoru. Ono što je postigao je da sada gledam s velikim zanimanjem njemačke filmove što do sad nikada nisam. Probudio je u meni želju i ljubav za njemački.“

 „Pohvale za sadržajnost nastavnog programa, stručnost i pristupačnost predavača, kvalitetni nastavni materijali, stalno i ažurno informiranje od strane škole.“

 „Odlično pripremljena profesorica, uvijek spremna na suradnju, prilagodljiva različitim stupnjevima predznanja.“

 „Zaista zanimljiv nastavni materijal, odlično prezentirano znanje.“

Ukratko, s našim vrhunskim profesorima i vlastitim uloženim trudom u 14 radnih dana možete postići sve!


Kako se prijaviti?

Jednostavno, ispunite OBRAZAC ZA PRIJAVU, ostavite Vaše podatke i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku!


Zašto odabrati Školu stranih jezika - Žiger? 

Škola stranih jezika – Žiger je s tradicijom dugom 33 godina i generacijama zadovoljnih polaznika postala sinonim za kvalitetu u jezičnoj poduci. Imamo vrhunski stručan kadar, klimatizirane i moderno opremljene učionice, a možete nas pronaći na odličnoj lokaciji u centru grada u Varaždinu te Ivancu!

2001. godine Škola Žiger podvrgnula se vanjskom vrednovanju kvalitete EAQUALS-a, međunarodnog udruženja kvalitetnih škola stranih jezika te stekla status akreditiranog člana, u društvu svega 140 europskih i svjetskih najvećih škola. Kako bi usluga kontinuirano ostala na vrhunskoj razini, provjera kvalitete se ponavlja svake četiri godine, a Škola Žiger je na zadnjoj inspekciji 2022. godine postigla izvrstan rezultat u čak 11 područja provjere, čime smo nadmašili čak i EAQUALS-ove standarde. 

Uz to, Škola Žiger jedina u Hrvatskoj izdaje međunarodne EAQUALS svjedodžbe, a nositelj je i znaka Hrvatska kvaliteta u poduci stranih jezika. 


Iskoristite ovu priliku, pametno utrošite vrijeme i novac te usavršite znanje stranih jezika u školi s 33 godine tradicije!

Osigurajte mjesto u superintenzivnoj grupi i prijavite se već danas:

OBRAZAC ZA PRIJAVU

042 330 385

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Steknite prednost. Naučite jezik. Kvalitetno.