Dragi roditelji i mališani, znate li da i ove godine organiziramo jednodnevni izlet u edukativno-rekreacijski centar Slugovine za sve naše polaznike u dobi od 7 do 13 godina?

Jezične igre, sportske aktivnosti, druženje i upoznavanje s drugim polaznicima samo su neke od aktivnosti koje smo pripremili za sve mališane koji će nam se pridružiti na ovom cjelodnevnom druženju.

Izlet će se održati u subotu 08. lipnja, a što je sve potrebno ponijeti sa sobom i kakav je plan puta saznajte u nastavku!

ONLINE PRIJAVA


Gdje se nalazi edukativno-rekreacijski centar SLUGOVINE?

Edukativno-rekreacijski centar Slugovine smješten je u srcu netaknute prirode, pružajući idealno okruženje za razigranu i poučnu avanturu za djecu, ali i odrasle. Ovo se izletište nalazi blizu Seketina, pola sata hoda od željezničke postaje Krušljevec. Vožnja vlakom do postaje Krušljevec traje 15-ak minuta.

Edukativno-rekreacijski centar Slugovine idealan je za aktivnosti koje potiču kreativnost, timski rad i zabavu te se upravo iz tog razloga svake godine vrlo rado vraćamo na ovu lokaciju!


Što sve naši mališani mogu očekivati u edukativno-rekreacijskom centru Slugovine?

Dan u Slugovinama možemo opisati pomoću nekoliko riječi: zabava + usavršavanje stranih jezika + stvaranje novih prijateljstva!

Po dolasku, djeca će sudjelovati u raznim zabavnim aktivnostima na stranim jezicima pod stručnim vodstvom nastavnika Škole stranih jezika – Žiger.  Na taj način potičemo dodatan razvoj jezičnih vještina na zabavan i učinkovit način uz pomoć interaktivnih igara i dinamičnih vježbi.

 Uz to, mališani imaju priliku sudjelovati u sportskim aktivnostima kao što su nogomet, badminton, odbojka, potezanje užeta, viseća kuglana, raznovrsne utrke i natjecanja.


 DODATNE INFORMACIJE:

Okupljanje je pred željezničkim kolodvorom u Varaždinu u subotu, 08.06.2024. u 10:00 sati.

Djeca sa sobom trebaju ponijeti hranu i piće za jednodnevni izlet, sprej protiv komaraca i  krpelja, kremu za sunčanje, šiltericu ili šeširić te kabanicu ili mali kišobran.

Roditelji djecu trebaju pričekati pred željezničkim kolodvorom u Varaždinu u 19:30 sati.

Prijavu možete izvršiti putem online obrasca: PRIJAVA

Cijena izleta iznosi 8 eura.

Uplate možete izvršiti u Tajništvu Škole stranih jezika - Žiger do 01. lipnja 2024.


Naši nastavnici s nestrpljenjem iščekuju ponovno druženje u Slugovinama!

Vidimo se uskoro!