Dragi naši polaznici, mališani i roditelji, još jedna školska godina bliži se kraju, a mi vas s veseljem pozivamo na završno druženje i dodjelu svjedodžbi u Školi stranih jezika - Žiger!

Više detalja potražite u nastavku!


📍 Varaždin, S. Vraza 37 (podrumska scena)

📅 Datum: 20.6. (četvrtak)

🕒 Vrijeme: 17:00 - 19:00

Završno druženje i dodjela svjedodžbi u Varaždinu održat će se u razdoblju od 17:00 do 19:00 sati, a vi, dragi polaznici, možete nam se pridružiti bilo kada unutar navedenog vremenskog okvira!

U 18:00 sati naša njemačka đačka dramska skupina "Die Überraschungspäckchen" izvest će kratku predstavu "Positive Transformation eines Jungen" prikazanu i na ovogodišnjim dramskim igrama na njemačkom jeziku "Theaterspiele" u HNK-u.

Uz to, očekuju vas brojne zabavne aktivnosti, board games, kvizovi i naravno - zasluženo veselo druženje za kraj školske godine!


📍 Ivanec, R. Rajtera 2

📅 Datum: 21.6. (petak)

🕒 Vrijeme: 17:30 - 19:30

Naše završno druženje u Ivancu započet će u 17:30h i trajat će sve do 19:30h, a svi naši polaznici mogu nam se pridružiti kad god im odgovara unutar tog vremenskog okvira.

Osim dodjele svjedodžbi, polaznici će imati priliku sudjelovati u raznim dodatnim aktivnostima poput jezičnih kvizova, igara asocijacija, kvizova na tabletima i još mnogo toga!


Veselimo se vašem dolasku!