EU PROJEKT

„POBOLJŠANJE KVALITETE USLUGE KROZ IKT U NASTAVI I POSLOVANJU“

(KK.03.2.1.19.1296)

Cilj projekta: Projektom "Poboljšanje kvalitete usluge kroz IKT u nastavi i poslovanju" Škola stranih jezika - Žiger želi riješiti problem razdvojenosti poslovnih procesa tvrtke i spojiti ih u jedinstveni informacijski sustav te uvesti nove i inovativne metode poučavanja stranih jezika temeljene na IKT-u.

 

Svrha projekta je jačanje tržišne pozicije te povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja Škole kroz primjenu inovativnih poslovnih rješenja temeljenih na informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji. Projekt kao predstavnika ciljne skupine identificira Školu, dok su krajnji korisnici projekta njeni polaznici te nastavno i nenastavno osoblje.

 

Očekivani rezultati projekta:

Projekt će omogućiti implementaciju STEM tehnologije u nastavi stranih jezika za mlađe uzraste (od 3 godine na dalje). Kroz nove i inovativne metode poučavanja, polaznici će se od najmlađeg uzrasta privikavati na modernu tehnologiju te ju upotrebljavati na kreativan način koji će obuhvaćati programiranje jednostavnih robota i demonstraciju toga što robot može učiniti kao proizvod dječje mašte i kreativnosti uz istovremen razvoj i vježbu govornih vještina na stranom jeziku te fine i grube motorike. Rezultat toga će biti zanimljivija i efikasnija nastava u skladu s modernim zahtjevima te motiviraniji polaznici koji brže stječu znanja i koji su od malih nogu na zanimljiv i kreativan način izloženi prednostima poznavanja i upotrebe moderne tehnologije u raznim kontekstima života.

 

Nabavom IKT opreme za izvođenje nastave stvorit će se bolji uvjeti rada za polaznike te više mogućnosti implementacije multimedijalnih sadržaja u nastavi. Umrežena računala u svakoj učionici, priključena na pametne ploče i projektore omogućit će jednake i optimalne uvjete rada za sve polaznike i nastavnike.

 

Kroz informacijski sustav za upravljanje poslovanjem i nastavom olakšat će se rad nastavnika zbog mogućnosti pristupa web-imeniku s različitih lokacija, postići mogućnost bolje komunikacije unutar škole, ali i s polaznicima, bolja transparentnost poslovanja, praćenje zaduženja polaznika, prisutnosti polaznika od strane škole i samog polaznika, lakša komunikacija s klijentom i zaposlenicima.

 

Korisnik: Škola stranih jezika - Žiger

 

Ukupna vrijednost projekta: 536.187,50 HRK

Iznos EU potpore: 275.274,99 HRK

 

Razdoblje provedbe: 17.08.2020. - 17.08.2021.

 

Kontakt osoba za dodatne informacije: Marko Žiger, voditelj projekta

Broj telefona: +385 98 278 697

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

                                          

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Škole stranih jezika – Žiger.