Škola stranih jezika – Žiger, lider u poduci stranih jezika već 32 godine, ponovno upisuje!

Trenutno su u tijeku UPISI u programe učenja stranih jezika, hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalne aritmetike za najmlađe!

UPISI U TIJEKU, PRIJAVITE SE VEĆ DANAS!

KOJI JEZICI SE MOGU NAUČITI U ŠKOLI ŽIGER I GDJE?

Uz standardnu ponudu jezika koji uključuju engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, ruski, poljski, slovenski te švedski valja spomenuti i redovite grupe hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalnu aritmetiku za djecu. Nastava uživo se održava na više lokacija u Varaždinu i Ivancu, a možete se priključiti i nekoj od ONLINE grupa!

ŠKOLA STRANIH JEZIKA – ŽIGER: GARANCIJA KVALITETE S POKRIĆEM!

U čemu je tajna uspjeha jedne od vodećih ustanova za strane jezike u sjevernom dijelu Hrvatske i šire?

U nastavku saznajte kako je Škola Žiger narasla od male škole do najprepoznatljivijeg brenda i sinonima za kvalitetno učenje stranih jezika ne samo diljem Varaždinske županije već i cijele Hrvatske!

STRUČAN NASTAVNI KADAR KAO KLJUČ USPJEHA!

Kontinuirano usavršavanje nastavnika kroz sudjelovanje na konferencijama i Erasmus+ projektima, održavanjem radionica na stručnim skupovima HUPE, KDV te konferencijama Zajednice za strane jezike kod HGK, kao i vlastiti interni program usavršavanja nastavnika način je na koji Škola Žiger osigurava vrhunsku uslugu i optimalne rezultate. Ne smijemo zaboraviti da polaznici Škole Žiger visoko cijene njenu profesionalnost, topli pristup nastavnika, prilagođavanje svakoj dobnoj skupini i umijeće motiviranja polaznika.

Više na:

HUPE 2021 - Inspire & be inspired!

Kako postati boljim nastavnikom?

VERIFICIRANI PROGRAMI – UŽIVO ILI ONLINE!

Škola Žiger 2009. godine je kao jedna od prvih u Hrvatskoj verificirala programe općeg i poslovnog engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog, hrvatskog, nizozemskog, slovenskog, švedskog i poljskog jezika! S obzirom na epidemiološku situaciju, Škola Žiger sve programe nudi u online varijanti, a bez obzira na to kako pohađate nastavu, online ili uživo, po završenom stupnju stječete jednako vrijedne svjedodžbe s pravom javnosti, a položeni stupanj može se unijeti u e-radne knjižice.

Upišite online program Škole Žiger!

ISPIT ZA STALNI BORAVAK – HRVATSKI ZA STRANCE

Za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance u ponudi je hrvatski za strance. Škola Žiger ovlaštena je izdavati Potvrde u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva.

ALOHA MENTALNA ARITMETIKA ZA DJECU

ALOHA program namijenjen je djeci od 4 do 13 godina i na zabavan način potiče razvoj mozga. Kroz ALOHA program djeca uče mentalnu aritmetiku (računanje napamet) koristeći abakus čime razvijaju analitičke i kreativne sposobnosti, napreduju u učenju, pamćenju te izuzetnu sposobnost pažnje i koncentracije! Na nastavi ALOHA mentalne aritmetike kombiniramo vježbe mentalne aritmetike s edukativnim i zabavnim aktivnostima pa tako djeca ostvaruju napredak ne samo u matematici već u svim školskim predmetima.

SUVREMENA TEHNOLOGIJA U NASTAVI - SPOJ TRADICIJE, KVALITETE I TEHNOLOŠKE INOVACIJE

Škola Žiger uspješno je privela kraju EU projekt 'Poboljšanje kvalitete usluge kroz IKT u nastavi i poslovanju' čime su svim polaznicima omogućili zanimljiviju i efikasniju nastavu u skladu s modernim tehnološkim zahtjevima. Rezultat su motiviraniji polaznici koji brže stječu znanja stranih jezika na jedan inovativan, zanimljiv i kreativan način.

Ovim projektom Škola Žiger opremila je učionice novim laptopima, pametnim pločama i ekranima, robotima Cubetto, Ozobot i Sphero Bolt te iPad-ima s dodacima Osmo Genius i Osmo Coding.

Više na: Suvremena tehnologija u nastavi stranih jezika - primjeri iz prakse

DOKAZ IZVRSNOSTI: ŠKOLA ŽIGER = EAQUALS ŠKOLA!

Škola Žiger 2001. godine podvrgnula se vanjskom vrednovanju kvalitete EAQUALS-a, međunarodnog udruženja kvalitetnih škola stranih jezika te stekla status akreditiranog člana, u društvu svega 140 europskih i svjetskih najvećih škola. Kako bi usluga konstantno ostala na vrhunskoj razini, provjera kvalitete se ponavlja svake četiri godine, a Škola Žiger je na zadnjoj inspekciji postigla izvrstan rezultat u svih 12 područja provjere, dok je 10 od njih proglašeno područjima izvrsnosti, čime je Škola Žiger nadmašila EAQUALS-ove standarde. Uz to, Škola Žiger jedina u Hrvatskoj izdaje međunarodne EAQUALS svjedodžbe, a nositelj je i znaka Hrvatska kvaliteta u poduci stranih jezika.

CAMBRIDGE ISPITI

Škola Žiger već dugi niz godina priprema kandidate za Cambridge ispite sa stopostotnom prolaznosti. U 2021. godini svih 34 kandidata uspješno je položilo Cambridge ispite!

UPIŠITE ŠKOLU S POKRIĆEM, UPIŠITE ŠKOLU STRANIH JEZIKA ŽIGER!

PRIJAVITE SE VEĆ DANAS!