Tko sve može polagati Cambridge Young Learners ispite? Koji ispiti pripadaju Young Learners seriji? Što se testira na svakoj od razina?

Odgovore na ova, ali i brojna druga pitanja o Cambridge Young Learners ispitima saznajte u nastavku! Za sve dodatne informacije pročitajte naš prethodni članak o Cambridge YL ispitima: Cambridge Assessment English Young Learners ispiti


YOUNG LEARNERS EXAMS:

STARTERS (< A1 LEVEL)

"Prvi ispit u nizu Young Learners serije uvest će Vaše dijete u svijet standardiziranih ispita znanja i započeti izgradnju iskustva vanjskog vrednovanja koje će im biti potrebno kroz cjelokupno školovanje. Ispit testira sposobnost djeteta kojom upravlja svakodnevnim pisanim i govornim engleskim jezikom, te djeci pomaže podići samopouzdanje u korištenju jezika i razvoju svojih kompetencija."

Primjereno za uzrast od 8 do 9 godina (3. razred osnovne škole)

Više na: Cambridge.hr


MOVERS (A1 LEVEL)

"Drugi ispit iz Young Learners serije osigurava nastavak napredovanja jezičnih kompetencija Vašeg djeteta i dodatno upoznavanje sa standardiziranim ispitima znanja. Ispit testira sposobnost djeteta kojom upravlja svakodnevnim pisanim i govornim engleskim jezikom, te djeci pomaže podići samopouzdanje u korištenju jezika i razvoju svojih kompetencija."

Primjereno za uzrast  od 9 do 10 godina (4./5. razred osnovne škole)

Više na: Cambridge.hr


FLYERS (A2 LEVEL)

"Treći i posljednji ispit iz Young Learners serije s kojim će Vaše dijete kompletirati svoju kolekciju međunarodnih certifikata za svoj uzrast. Ispit testira sposobnost djeteta kojom upravlja svakodnevnim pisanim i govornim engleskim jezikom, te djeci pomaže podići samopouzdanje u korištenju jezika i razvoju svojih kompetencija."

Primjereno za uzrast od 10 do 11 godina (5./6. razred osnovne škole)

Više na: Cambridge.hr


Vaše mališane možete prijaviti čak i ako nisu polaznici naše Škole, a u slučaju da su vam potrebne kvalitetne pripreme, naš stručni tim stoji vam na raspolaganju!

Prijave traju do 15.04., a prijaviti se možete putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Potrebni podaci: ime i prezime djeteta; datum rođenja; ispit za koji se prijavljujete; kontakt info

Zanima vas više informacija o YOUNG LEARNERS ispitima?

Obratite nam se s povjerenjem:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.