Još jedna uspješna školska godina je iza nas te ovim putem želimo čestitati svim polaznicima na uspješno položenim ispitima te uloženom trudu i zalaganju!

Posebno nas veseli što smo ove godine ponovno imali priliku održati tradicionalno završno druženje i svečanu dodjelu diploma i to čak na dvije lokacije!

Naši nastavnici vrijedno su pripremili jezično-edukativne aktivnosti te materijale za jezične štandove kako bi sve bilo spremno za završno druženje s našim polaznicima.

27. lipnja okupili smo se u Varaždinu te smo održali čak dva programa, za đačke i omladinske skupine te odrasle polaznike.

Naši mališani zabavljali su se uz jezične igre, nastupe pojedinaca i nekoliko đačkih skupina, a uz to smo pripremili i zanimljiv kviz vezan uz prethodno pripremljen intervju s našim izuzetno glazbeno talentiranim polaznikom Juricom. Ovim putem želimo zahvaliti Jurici Juraškoviću što nas je ukratko uveo u zanimljiv svijet glazbe i klavira. Cijeli intervju možete pogledati ovdje:

Intervju - Jurica Jurašković


Nakon programa i dodjele svjedodžbi za naše mališane, održali smo i prigodan program za naše odrasle polaznike.

Što je sve obilježilo svečanu dodjelu svjedodžbi za odrasle saznajte u nastavku:

  •  kviz općeg znanja
  •  igra pogađanja poznatih ličnosti
  •  jezični štandovi
  •  tradicionalna gastro ponuda raznih zemalja       
  •  zabavno-edukativne aktivnosti na jezičnim štandovima
  •  odabir najdraže riječi na stranom jeziku
  •  kartice s komplimentima na stranim jezicima za sve polaznike
  •  opušteno druženje i ugodna atmosfera


 29. lipnja ponovno smo se okupili no ovog puta u našoj poslovnici u Ivancu.

Kao što već znate, ove školske godine otvorili smo novu poslovnicu u Ivancu te nam je bila iznimna čast organizirati završno druženje sa svim našim polaznicima koji su pohađali nastavu na toj lokaciji. Završno druženje u Ivancu proteklo je u opuštenoj i veseloj atmosferi, a polaznici su imali priliku ponoviti jezike koje su učili kroz razne jezične igre, a uz to im se pružila prilika da nauče neke nove izraze na drugim stranim jezicima! Također, polaznici su imali priliku sudjelovati u zabavno-edukativnim aktivnostima na našim jezičnim štandovima. Za sve mališane pripremili smo dječji kutak.

 

Još jedanput zahvaljujemo svim polaznicima i nastavnicima koji su svojim dolaskom uveličati završno druženje povodom kraja školske godine, vidimo se ubrzo u školskim klupama!

Zavirite u našu galeriju i pogledajte kako nam je bilo: