Predblagdansko vrijeme prepuno je dobrih emocija i pozitive, a nas su posebno razveselile božićne aktivnosti koje smo pripremili za sve polaznike i roditelje u Ivancu te Varaždinu.

Nakon dvije godine pauze naši božićni eventi vratili su se u punom sjaju te smo za sve vas osmislili pravu "Božićnu bajku Škole Žiger"!

Ove godine božićni event u Varaždinu odvijao se na čak tri etaže u ukupno sedam učionica. U podrumskoj sceni nastupali su polaznici đačkih i omladinskih grupa, dok se na preostale dvije etaže odvijala prava božićna čarolija. U jednoj od učionica pripremili smo simboličan božićni domjenak za sve posjetitelje. Također, svi prisutni mogli su sudjelovali u radionicama izrade božićnih ukrasa ili u zamatanju poklona, a naše najmlađe polaznike posebno je razveselilo božićno kino! Uz sve navedeno, pripremili smo i prigodne blagdanske kvizove za odrasle te đačke uzraste.

Priredba u Ivancu protekla je u znaku prigodnih nastupa uz zabavne i edukativne kvizove, a izrazito nas je obradovala topla i prijateljska atmosfera tijekom cijelog večernjeg druženja. 

Želimo zahvaliti svim profesorima koji su pripremali mališane, a posebice malim i velikim polaznicima koji su svojim nastupima uveličali našu "Božićnu bajku".

Više na: Božićna bajka Škole Žiger: Priredba

Također želimo zahvaliti svima koji su pronašli prigodne ukrase za sebe jer ste vašim donacijama dodali još jednu posebnu, humanitarnu notu našem božićnom eventu! Sve zaprimljene donacije ići će u ruke Udruge "Zipka" i "Crveni Nosovi" kako bismo u ovo blagdansko vrijeme razveselili one kojima je to najpotrebnije! Više na: Humanitarna nota adventa u Školi Žiger

Zavirite u našu galeriju u nastavku i pogledajte što je sve obilježilo evente u Varaždinu i Ivancu!