Dragi polaznici, roditelji, partneri, nastavnici i djelatnici Škole stranih jezika - Žiger,

danas slavimo 33. godišnjicu rada naše Škole i želim se pridružiti svim čestitkama koje već pristižu. Ovo je značajan događaj koji slavi dugogodišnju predanost učenju i nastavi stranih jezika u našoj zajednici.

Od našeg osnivanja 1990. godine, Škola stranih jezika - Žiger generacije i generacije svih uzrasta polaznika, od najmlađih pa do umirovljenika stječu osnove, viša znanja te ljubav prema stranim jezicima koja ih u životu čini sretnijim i uspješnijim pojedincima, osobno i profesionalno. Od početka težimo istaknuti se izvrsnošću, a to dokazujemo međunarodnom Eaquals akreditacijom. Naši nastavnici su stručni, predani i strastveni u svom radu i uvijek su spremni pružiti pomoć svakom pojedinom polazniku uz maksimalnu dozu topline i ljudskosti.

Tijekom proteklih godina, suočili smo se s mnogim izazovima i prilagodili smo se novoj situaciji koja je prouzročena pandemijom COVID-19. Međutim, svi smo se držali zajedno i uspješno smo se prilagodili novim uvjetima. Ponosni smo na to kako su naši polaznici i djelatnici reagirali i bili fleksibilni i prilagodljivi u ovoj situaciji.

Kao ravnatelj, želim izraziti svoj ponos svima vama koji ste bili dijelom rada naše Škole tijekom proteklih godina. Bez vašeg predanog rada i entuzijazma, ne bismo uspjeli postići ono što smo danas. Posebno želim zahvaliti i čestitati našim polaznicima koji su uvijek motivirani i željni učenja, kao i našem nenastavnom osoblju koje čini izvanredan tim.

Stoga, danas slavimo ne samo rođendan naše škole, već i sve što smo postigli zajedno tijekom protekle 33 godine. Čestitam vam svima na ovom značajnom dostignuću i radujem se budućnosti naše škole.

Marko Žiger, ravnatelj