Škola stranih jezika – Žiger, lider u poduci stranih jezika već 33 godine, ponovno upisuje!

Znanje stranih jezika neophodno je za napredak i uspjeh na tržištu rada te u procesu školovanja i zato je upravo sada pravo vrijeme za učenje stranih jezika!

VIDEO: Intervju s ravnateljem Škole stranih jezika - Žiger


Naša škola jedna je od vodećih ustanova za strane jezike u sjevernom dijelu Hrvatske, no i šire. S obzirom na sve veći porast novih online tečajeva na raznim digitalnim platformama, odlučili smo predstaviti neke od prednosti učenja stranih jezika u školi s više od 33 godine tradicije.

ŠKOLA STRANIH JEZIKA – ŽIGER: spoj tradicije, kvalitete i moderne tehnologije u nastavi stranih jezika! Prijavite se već danas i osigurajte mjesto u jednoj od naših jezičnih grupa: PRIJAVNI OBRAZAC


KOJI JEZICI SE MOGU UPISATI U UPISNOM PERIODU U VELJAČI?

Uz standardnu ponudu jezika koji uključuju engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, ruski, poljski, slovenski te švedski valja spomenuti i redovite grupe hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalnu aritmetiku za djecu.

U ljetnom semestru upisujemo INTENZIVNE programe, što znači da se nastava održava dva puta tjedno po dva nastavna sata. Predviđeni završetak programa od 70 nastavnih sati je sredinom lipnja. Nastava uživo se održava na više lokacija u VARAŽDINU i IVANCU, a možete se priključiti i nekoj od ONLINE grupa. 

U slučaju predznanja moguće se priključiti nekoj od postojećih redovnih (nastava jedanput tjedno po dva školska sata) ili intenzivnih (nastava dva puta tjedno po dva školska sata) grupa. Više na: Kako upisati jezični program tijekom školske godine?


KLJUČ USPJEHA = STRUČAN NASTAVNI KADAR

Profesori, nastavnici i svi članovi stručnog tima najvažniji su dio svake škole. A mi možemo biti ponosni jer se naš tim sastoji od kompetentnih, ambicioznih i kvalitetnih nastavnika koji kontinuirano rade na usavršavanju vještina. Bilo da se radi o dodatnoj edukaciji za unapređivanje jezičnih vještina ili nastavnih metoda, naši nastavnici uvijek vrlo rado sudjeluju u vanjskim stručnim usavršavanjima, konferencijama i radionicama.

Također, visoku stručnost, entuzijazam i suvremenost nastave naših nastavnika održavamo neprestanim usavršavanjem na redovitim internim sastancima i radionicama za unapređivanje nastavnog procesa u sklopu našeg programa profesionalnog razvoja nastavnika. Ne smijemo zaboraviti da polaznici Škole Žiger visoko cijene profesionalnost i topli pristup nastavnika, prilagođavanje svakoj dobnoj skupini i umijeće motiviranja polaznika.

Više na:

HUPE 2022: International HUPE Conference - 2022 edition

KDV 2022: Izvještaj: Znanstveno-stručni skup Hrvatskog društva učitelja i profesora njemačkog jezika 2022.

ADRIES 2022: ADRIES konferencija u Splitu


NASTAVA USMJERENA NA POLAZNIKA

Susrećete se s problemima u učenju? Ne brinite, naši nastavnici su tu da vam pomognu! Uz individualni pristup kojeg koriste na nastavi, naši nastavnici vam stoje na raspolaganju kroz individualne konzultacije prema dogovoru.

Bilo da program pohađate online ili uživo, nastavnik prilagođava nastavu različitim stilovima učenja. Kada je u pitanju poučavanje odraslih polaznika, nastava se dodatno usmjerava na razna životna iskustva i interese polaznika.


PROJEKTNA NASTAVA I UČENJE IZVAN OKVIRA UČIONICE

Naši nastavnici učestalo koriste projektne nastavne metode kod poučavanja stranih jezika kako bi potaknuli radoznalost polaznika, povećali misaonu aktivnost i omogućili učenje s razumijevanjem. Kada polaznik samostalno dođe do točnog odgovora, bilo da se radi o samostalnom istraživanju ili grupnom projektu, omogućuje se razvoj ne samo jezičnih već i organizacijskih, komunikacijskih i istraživačkih vještina.

Ponavljanje i usvajanje gramatike u Školi Žiger prelazi dimenziju monotonog ponavljanja gradiva. Nastavnik pronalazi zanimljive teme bliske polaznicima kako bi probudili dodatni interes kod polaznika. Bilo da se radi o projektnim grupnim zadacima ili izlaganjima samih polaznika, učenje i ponavljanje nikad nije bilo lakše i zanimljivije.

U našoj školi učenje stranih jezika obuhvaća i kulturološku dimenziju te se dodatno usmjeravamo na upoznavanje tradicije i običaja zemalja engleskog, njemačkog, španjolskog, talijanskog francuskog, ruskog, švedskog, slovenskog i poljskog govornog područja.


VERIFICIRANI PROGRAMI STRANIH JEZIKA = NASTAVA UŽIVO ILI ONLINE!

Škola Žiger 2009. godine je kao jedna od prvih u Hrvatskoj verificirala programe općeg i poslovnog engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog, hrvatskog, nizozemskog, slovenskog i švedskog jezika! Sve programe nudimo u online varijanti, a bez obzira na to kako pohađate nastavu, online ili uživo, po završenom stupnju stječete jednako vrijedne svjedodžbe s pravom javnosti, a položeni stupanj može se unijeti u e-radne knjižice.

Upišite online program Škole Žiger!


ISPIT ZA STALNI BORAVAK = HRVATSKI ZA STRANCE

Za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance u ponudi je hrvatski za strance. Škola stranih jezika - Žiger ovlaštena je izdavati Potvrde u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva.


UČENJE KROZ IGRU = ALOHA MENTALNA ARITMETIKA

5 kontinenata, preko 40 zemalja, 400 000 roditelja koji vjeruju u ALOHA program, 250 000 zadovoljne i sretne djece i više od 400 ALOHA trenera = ponosni smo što smo dio ovako lijepe priče!

Još smo ponosniji na veliki uspjeh naše polaznice Nike na ovogodišnjem nacionalnom ALOHA natjecanju. Nika je osvojila treće mjesto u Kids 3 kategoriji nacionalnog natjecanja iz ALOHA mentalne aritmetike! Više na: Izniman uspjeh male Nike na nacionalnom ALOHA natjecanju! 🥳


Zanima vas više informacija o ALOHA programu?

Kliknite na link u nastavku i saznajte sve o programu mentalne aritmetike: ALOHA svijet supermoći u Školi Žiger


DOKAZ IZVRSNOSTI: ŠKOLA ŽIGER = EAQUALS ŠKOLA

Jedna od posebnosti naše škole jest i međunarodna Eaquals akreditacija. Suradnja s Eaqualsom označava garanciju najviših standarda kvalitete, a više o udruzi pročitajte klikom na link u nastavku: EAQUALS


CAMBRIDGE ISPITI

Škola Žiger već dugi niz godina priprema kandidate za Cambridge ispite sa stopostotnom prolaznosti. Vrhunski rezultati svih kandidata, velikih i malih, pokazuju da se trud i rad uvijek isplate! Znanje stranih jezika otvara brojna vrata, posebice kada je to znanje dokazano Cambridge svjedodžbom. Više na: KET, PET, FCE, CAE & CPE: najprestižniji certifikati poznavanja engleskog jezika za mlade i odrasle & Starters, Movers & Flyers: upoznajte se s pojedinačnim Cambridge Young Learners ispitima


Ovo su samo neke od posebnosti i prednosti učenja jezika u našoj Školi...

Pametno utrošite vrijeme i novac i naučite strani jezik u školi s dugogodišnjom tradicijom i međunarodnom Eaquals akreditacijom.

PRIJAVITE SE VEĆ DANAS:

Prijavni obrazac

042 / 330 -385

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.