Ponosni smo što s vama možemo podijeliti još jedan veliki uspjeh jednog od naših polaznika!

Nedavno, točnije 04. svibnja održalo se još jedno nacionalno natjecanje iz ALOHA mentalne aritmetike. Natjecanje se provodilo u brojnim ALOHA centrima diljem Hrvatske pa tako i u našoj školi.

Rad, predanost i trud se uvijek isplate i zato nas je posebno razveselio odličan rezultat polaznika Filipa H. koji je osvojio TREĆE mjesto u KIDS4 kategoriji. Podsjetimo, i prethodne godine ostvaren je odličan rezultat na ALOHA natjecanju kada je polaznica Nika također osvojila treće mjesto (KIDS3 kategorija).

Sada nestrpljivo iščekujemo svečanu dodjelu nagrada koja će se održati u subotu, 03. lipnja, u Samoboru. Uz svečanu dodjelu, domaćini su za sve uzvanike pripremili brojne savjete i preporuke kako iskoristiti dan u Samoboru nakon završetka službenog dijela. Na dan dodjele će se u Samoboru održavati i biciklijada i grad će biti još življi nego inače! Domaćini preporučuju šetnju gradom, obilazak muzeja i posjet parku Vugrinščak. Naravno, ne smijemo zaboraviti i degustaciju autohtonih samoborskih kremšniti. Još jedna od preporučenih aktivnosti je posjet Grgosovoj špilji - jednoj od najljepših špilja u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, koja je zbog bogatog špiljskog nakita proglašena zaštićenim geomorfološkim spomenikom prirode. 

Još jedanput čestitke Filipu na odličnom uspjehu i trenerici Moniki na kvalitetnim pripremama!