Dragi naši polaznici, još jedna školska godina ispunjena učenjem stranih jezika uspješno je privedena kraju!

Vaše stečeno znanje koje ste pokazali na završnim ispitima i oglednim satovima motivacija nam je da i sljedeće školske godine još više radimo na unapređivanju nastavnih metoda i kvalitete rada.

Ono što nas ponajviše veseli je vaše ukazano povjerenje te vam se iskreno zahvaljujemo na tome!

Kraj školske godine prikladno smo obilježili svečanim dodjelama svjedodžbi u našim poslovnicama u Varaždinu i Ivancu, a u nastavku pogledajte što je sve obilježilo naša druženja protekli tjedan.


Svečana dodjela u Varaždinu

Ove godine održali smo čak dvije svečane dodjele u Varaždinu te se ovim putem zahvaljujemo svim polaznicima koji su svojim dolaskom uveličali naša završna druženja. U nastavku vam donosimo galerije s dječje priredbe 26. lipnja te svečane dodjele svjedodžbi za odrasle polaznike održane 30. lipnja.

GALERIJA - đački uzrasti

GALERIJA - odrasli


Svečana dodjela u Ivancu

Broj polaznika u našoj poslovnici u Ivancu ove godine podigao se na jednu zavidnu razinu te smo sukladno tome uredili još jednu dodatnu učionicu, a kako bi učenje bilo što ugodnije u ljetnim mjesecima prostor smo unaprijedili s čak dva klima uređaja.

Završetak školske godine prikladno smo obilježili svečanim dodjelama svjedodžbi 28. lipnja. Za naše najmlađe polaznike organizirali smo završno druženje u 18:00 sati, a za odrasle polaznike pripremili smo bogat jezični program s početkom u 19:30 sati.

Kako nam je bilo pogledajte u nastavku:

GALERIJA - đački uzrasti

GALERIJA - odrasli


Još jedanput čestitamo svim vrijednim polaznicima koji su završili neki od naših jezičnih programa i primili svoju zasluženu svjedodžbu!

Ponosni smo što smo i ove godine bili dio vašeg jezičnog puta te se nadamo da ćete i dalje graditi ljubav prema jezicima i drugim kulturama!

Vidimo se u rujnu!