Jeste li spremni za još jednu jezičnu avanturu u novoj školskoj godini? Uskoro stiže rujan, što znači da nam se bliži početak nove školske godine, ujedno i prilika za nove početke, učenje novih jezika kao i usavršavanje već postojećeg znanja.

Dobra vijest je da Škola Žiger, lider u poduci stranih jezika već 33 godine, ponovno upisuje!

Trenutno su u tijeku UPISI u programe učenja stranih jezika za sve uzraste, hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalne aritmetike za najmlađe!

Znanje stranih jezika neophodno je za napredak i uspjeh na tržištu rada te u procesu školovanja i zato je upravo sada pravo vrijeme za učenje stranih jezika!

Škola Žiger jedna je od vodećih ustanova za strane jezike u sjevernom dijelu Hrvatske i šire. Uz dugogodišnje iskustvo te stručan nastavni tim, naši polaznici uživaju u brojnim drugim prednostima naše škole. Prijavite se još danas i saznajte zašto smo upravo mi pravi odabir za vas!

PRIJAVNI OBRAZAC


ZAŠTO JE DOBRO ZNATI STRANI JEZIK?

🌎 Putovanja bez granica: Bez obzira putujete li zbog posla ili zadovoljstva, vladanje jezikom zemlje koju posjećujete omogućava dublje uranjanje u kulturu i komunikaciju s lokalnim stanovništvom.

💼 Karijera u usponu: Sposobnost komunikacije na više jezika čini vas konkurentnim na tržištu rada. Mnoge tvrtke cijene zaposlenike koji mogu komunicirati s partnerima i klijentima diljem svijeta.

🤝 Bolje razumijevanje kulture: Učenje jezika ide ruku pod ruku s razumijevanjem kulture. Kroz jezik, ulazite u svijet običaja, tradicija i načina razmišljanja različitih naroda.

💡  Mozgalice za um: Učenje novog jezika izazov je za vaš um koji će biti zahvalan za ovu mentalnu gimnastiku. Poboljšat ćete kognitivne funkcije, kao što su koncentracija, memorija i rješavanje problema.


KOJI JEZICI SE MOGU UPISATI U ŠKOLI ŽIGER?

Uz standardnu ponudu jezika koji uključuju engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, ruski, poljski, slovenski te švedski valja spomenuti i redovite grupe hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalnu aritmetiku za djecu.

Trenutno upisujemo INTENZIVNE (nastava dva puta tjedno po dva nastavna sata) i REDOVNE (nastava jedanput tjedno po dva nastavna sata) programe. Nastava uživo se održava na više lokacija u VARAŽDINU i IVANCU, a možete se priključiti i nekoj od ONLINE grupa. 


HRVATSKI ZA STRANCE & POLAGANJE ISPITA ZA STALNI BORAVAK

Za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance u ponudi je hrvatski jezik za strance. Škola Žiger ovlaštena je izdavati Potvrde u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva.


CAMBRIDGE ISPITI

Škola Žiger već dugi niz godina priprema kandidate za Cambridge ispite, a uspjeh naših polaznika i 100% prolaznost velika su nam motivacija za nastavak održavanja kvalitetnog poučavanja stranih jezika. Zanima vas više? Kliknite na link i saznajte: Sve što trebate znati o Cambridge Assessment English Young Learners ispitima


SPECIJALIZIRANI PROGRAMI: PRAVNI I MEDICINSKI ENGLESKI / NJEMAČKI 

Naš tim čine kvalificirani i stručni profesori stranih jezika s bogatim iskustvom u provođenju specijaliziranih programa stranih jezika. Primjenom suvremenih i učinkovitih nastavnih metoda našim polaznicima omogućujemo usavršavanje stručne terminologije, bilo da se radi o engleskom ili njemačkog jeziku. Poseban naglasak stavljen je na pravni i medicinski jezik kako bi osigurali uspješnu i učinkovitu komunikaciju naših polaznika u međunarodnom poslovnom okruženju.


DODATNI PROGRAMI: ALOHA MENTALNA ARITMETIKA

Računanje može biti pravi užitak, a dokaz za to su upravo naši Alohači! Pitate se što je zapravo ALOHA mentalna aritmetika? Radi se o najstarijem međunarodnom programu mentalnog i intelektualnog razvoja za djecu, koji se temelji na znanstvenim istraživanjima o mozgu, a glavni cilj je stvoriti jači mozak pomoću abakusa i mentalnog računanja.

ALOHA program u Školi Žiger usko je povezan s igrom kako bi nastava bila što kreativnija i zabavnija za naše najmlađe polaznike. Uz to, u nastavi koristimo i naš poznati robot Cubetto, kroz koji povezujemo programiranje i računanje. Naši nastavnici kombiniraju vježbe mentalne aritmetike s edukativnim i zabavnim aktivnostima pa tako djeca ostvaruju napredak ne samo u matematici već u svim školskim predmetima.

Prethodne školske godine polaznik Filip H. osvojio je treće mjesto na nacionalnom ALOHA natjecanju, godinu unatrag polaznica Nika također je postigla vrhunski uspjeh osvojivši također treće mjesto, a ove školske godine upravo vaše dijete može biti na ALOHA tronu! Više na: Veliki uspjeh i osvojeno treće mjesto na ALOHA nacionalnom natjecanju!


DOKAZ IZVRSNOSTI: ŠKOLA ŽIGER = EAQUALS ŠKOLA!

Škola Žiger 2001. godine podvrgnula se vanjskom vrednovanju kvalitete EAQUALS-a, međunarodnog udruženja kvalitetnih škola stranih jezika. Nakon stjecanja statusa akreditiranog člana, u društvu svega 140 europskih i svjetskih najvećih škola, jedini u Hrvatskoj imamo mogućnost izdavanja međunarodne EAQUALS svjedodžbe! 

S ciljem održavanja usluge na vrhunskoj razini, svake četiri godine Škola prolazi kroz proces reakreditacije i provjere kvalitete. Na zadnjoj inspekciji 2022. godine postigli smo izvrstan rezultat u čak 11 područja izvrsnosti, čime smo nadmašili čak i EAQUALS-ove standarde.


ZAŠTO ODABRATI ŠKOLU STRANIH JEZIKA - ŽIGER?

Više od 33 godina tradicije, rad u malim grupama, individualizirani pristup, motivirani nastavnici i ugodno okruženje samo su neki od razloga zašto je upravo naša Škola pravi i jedini izbor za vas.

  1. KLJUČ USPJEHA = STRUČAN NASTAVNI KADAR: Profesori, nastavnici i svi članovi stručnog tima najvažniji su dio svake škole. A mi možemo biti ponosni jer se naš tim sastoji od kompetentnih, ambicioznih i kvalitetnih nastavnika koji kontinuirano rade na usavršavanju vještina. Bilo da se radi o dodatnoj edukaciji za unapređivanje jezičnih vještina ili nastavnih metoda, naši nastavnici uvijek vrlo rado sudjeluju u vanjskim stručnim usavršavanjima, konferencijama i radionicama.
  2. NASTAVA USMJERENA NA POLAZNIKA: Uz individualni pristup kojeg koriste na nastavi, naši nastavnici vam stoje na raspolaganju kroz individualne konzultacije prema dogovoru. Bilo da program pohađate online ili uživo, nastavnik prilagođava nastavu različitim stilovima učenja. Kada je u pitanju poučavanje odraslih polaznika, nastava se dodatno usmjerava na razna životna iskustva i interese polaznika.
  3. PROJEKTNA NASTAVA I UČENJE IZVAN OKVIRA UČIONICE: Naši nastavnici učestalo koriste projektne nastavne metode kod poučavanja stranih jezika kako bi potaknuli radoznalost polaznika, povećali misaonu aktivnost i omogućili učenje s razumijevanjem. Kada polaznik samostalno dođe do točnog odgovora, bilo da se radi o samostalnom istraživanju ili grupnom projektu, omogućuje se razvoj ne samo jezičnih već i organizacijskih, komunikacijskih i istraživačkih vještina.
  4. VERIFICIRANI PROGRAMI STRANIH JEZIKA = NASTAVA UŽIVO ILI ONLINE: Škola Žiger 2009. godine je kao jedna od prvih u Hrvatskoj verificirala programe općeg i poslovnog engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog, hrvatskog, nizozemskog, slovenskog i švedskog jezika! Sve programe nudimo u online varijanti, a bez obzira na to kako pohađate nastavu, online ili uživo, po završenom stupnju stječete jednako vrijedne svjedodžbe s pravom javnosti, a položeni stupanj može se unijeti u e-radne knjižice.

Pametno utrošite vrijeme i novac i naučite strani jezik u školi s dugogodišnjom tradicijom i međunarodnom Eaquals akreditacijom.

PRIJAVITE SE VEĆ DANAS:

Prijavni obrazac

042 / 330 -385

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.