Jeste li znali da Škola stranih jezika – Žiger, priznati europski pružatelj jezičnih usluga s međunarodnom Eaquals akreditacijom, omogućuje polaganje međunarodno priznatih Cambridge Assessment English ispita?


Cambridge ispiti mjerodavan su dokaz vaših jezičnih sposobnosti, priznati su diljem svijeta te nude mnoštvo prednosti za pojedince: lakši ulazak u svijet visokog obrazovanja u Hrvatskoj i inozemstvu, mogućnost zapošljavanja u međunarodnih organizacijama te ostvarivanje boljih uvjeta na tržištu rada ili tijekom studiranja! Svake godine putem ispita više od 5 milijuna ljudi u 50,000 institucija u 130 zemalja svijeta postiže svoje ciljeve i dokazuje znanje stranih jezika!

KET, PET, FCE & CAE najprestižniji su certifikati poznavanja engleskog jezika za mlade, a u Školi stranih jezika – Žiger moguće je i polaganje Young Learners ispita s ciljem pozitivnog utjecaja na daljnje učenje stranih jezika.

I ove godine naši su polaznici, veliki i mali, pristupili Cambridge ispitima.

U subotu 06. svibnja čak 26 naših polaznika je polagalo međunarodno priznate Cambridge ispite, a sada je vrijeme da nagradimo sve young learners, KET, PET i FCE kandidate.


Ovim putem vas pozivamo na svečanu dodjelu Cambridge svjedodžbi u petak, 20. listopada u 18:00 sati. Dodjela će se održati u prostoru Škole stranih jezika – Žiger, S. Vraza 37, Varaždin (podrumska scena).

Vrhunski rezultati svih kandidata, velikih i malih, pokazuju da se trud i rad uvijek isplate!

Vidimo se na dodjeli 20. listopada, veselimo se vašem dolasku!