Nalazite se u ulozi poslodavca u potrazi za kvalitetnim programom učenja hrvatskog jezika za vaše radnike? Škola stranih jezika – Žiger pravo je mjesto za vas!

Olakšajte radne procese i povećajte efikasnost svojeg poslovanja kroz program učenja hrvatskog jezika za strance te iskoristite mogućnost sufinanciranja putem vaučera u iznosu do 370 eura po radniku!

Programi su namijenjeni stranim radnicima, a više detalja nalazi se na stranicama HZZ-a:

 UGOSTITELJSTVO

 PREHRAMBENA INDUSTRIJA

GRADITELJSTVO

 PRERAĐIVAČKA INDUSTRIJA

Obratite nam se s povjerenjem za više informacija i dogovor oko upisa te prilagodbe programa potrebama vašeg poduzeća: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Zašto odabrati Školu stranih jezika – Žiger?

Kao škola koja ima za cilj podržati rast i razvoj vaših zaposlenika, želimo istaknuti važnost učenja hrvatskog jezika u poslovnom kontekstu. Naši programi hrvatskog jezika za strance izrađeni su prema vašim potrebama kako bi poboljšali jezične vještine radnika i otvorili vrata novim mogućnostima u Hrvatskoj!

Uz naglasak na jezik struke, naši programi prilagođavaju se potrebama svakog poduzeća! Škola stranih jezika – Žiger nudi individualizirani pristup svakom poduzeću kako bismo osigurali da program odgovara vašim specifičnim potrebama. Naši programi učenja hrvatskog jezika prilagođeni su potrebama raznih poslovnih sektora prehrambene i prerađivačke industrije te za ugostiteljstvo i graditeljstvo, kako malih tako i velikih poduzeća, koja zapošljavaju strane radnike.

Naš intenzivan program u trajanju od 70 sunčanih sati omogućava brzo usvajanje jezičnih vještina, a poseban naglasak stavljen je na jezik struke kako bi polaznici bili spremni za specifične izazove raznih poslovnih okruženja te kako bi se osigurala uspješna poslovna komunikacija! Nudimo vam interaktivno učenje pod vodstvom stručnih nastavnika koji se kontinuirano usavršavaju tijekom cijele školske godine.

U Školi stranih jezika - Žiger, posvećeni smo pružanju vrhunskog jezičnog obrazovanja i podršci vašim zaposlenicima u njihovom profesionalnom i osobnom razvoju. Vjerujemo da ulaganje u učenje hrvatskog jezika donosi višestruke koristi i unapređuje radno iskustvo stranih radnika. Neke od prednosti učenja hrvatskog jezika uključuju:

  • Mogućnost stjecanja statusa stalnog boravka ili državljanstva!*
  • Nastavak akademskog obrazovanja u Hrvatskoj!
  • Poslovna efikasnost: Znanje hrvatskog jezika poboljšava komunikaciju unutar tima i s klijentima. Bolja komunikacija rezultira efikasnijim radom, smanjuje nesporazume i povećava produktivnost.
  • Integracija u lokalnu kulturu: Učenjem jezika radnici stječu dublje razumijevanje lokalne kulture, što doprinosi boljoj integraciji u zajednicu. Osjećaj pripadnosti može pozitivno utjecati na njihovu radnu motivaciju!
  • Olakšavanje svakodnevnih zadatka: Poznavanje jezika olakšava svakodnevne životne situacije, poput rješavanja administrativnih pitanja i komunikacije s lokalnim stanovništvom.
  • Poboljšanje međuljudskih odnosa: Radnici koji govore hrvatski jezik izgrađuju jače međuljudske odnose sa svojim kolegama, što može rezultirati boljom suradnjom i timskim radom!
  • Personalizirani pristup i jezik struke: Naša škola nudi prilagođene programe prema potrebama vaših zaposlenika uz poseban naglasak na jezik struke.

*Za stjecanje statusa stalnog boravka i državljanstvo potrebno je položiti posebne ispite!


Pozivamo vas da već danas rezervirate svoje mjesto u našim jezičnim grupama i unaprijedite svoje poslovne mogućnosti. Naši programi su službeno odobreni, a prijave su u tijeku!

Više informacija o samom programu vaučera kao i link za prijave možete pronaći na sljedećim poveznicama:

 UGOSTITELJSTVO

 PREHRAMBENA INDUSTRIJA

GRADITELJSTVO

 PRERAĐIVAČKA INDUSTRIJA

Obratite nam se za više informacija i dogovora oko upisa i prilagodbe programa vašim specifičnim potrebama: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Olakšajte radne procese i povećajte efikasnost svojeg poslovanja kroz učenje hrvatskog jezika za strane radnike!