Povodom otvorenja poslovnice u Ivancu, 23. i 24. rujna održani su Dani otvorenih vrata. Puno nas je ljudi posjetilo, održali smo i testiranja znanja, a ono najzanimljivije posebno najmlađima, bile su radionice na raznim jezicima. 

U četvrtak je Lehrerin Nikolina Buden održala radionicu na njemačkom Singen mit Fingerpuppen. Naši najmlađi posjetitelji su uz pjevanje i kazalište naučili pozdrave, boje te članove obitelji.

Radionicu na engleskom Storytelling uz programiranje robota Cubetto, održala je teacher Anita Parlaj-Narančić. Klinci i klinceze pozorno su slušali i sudjelovali u pričanju Tri praščića u kojem im je pomogao i naš poznati robot Cubetto.  Za kraj, ravnatelj Marko Žiger održao je i prezentaciju ALOHE-mentalne aritmetike te približio i iz prve ruke pokazao sve njene prednosti. 

U petak uz još jednu prezentaciju ALOHE slijedila je Višejezična nastava uz robota Ozobot koju je vodila profesorica Maja Kukolja.

Naši posjetitelji upoznali su naše profesore, suvremenu tehnologiju koju koristimo u nastavi: Osmo Genius i robot Cubetto koji se najviše dojmio onim najmlađima i namamio im osmjeh na lice, ali i  potaknuo na učenje. 

U nastavku pogledajte kako je bilo.