I ove školske godine naši su se nastavnici stručno usavršavali kroz Erasmus+ projekte. Jedno od takvih usavršavanja bio je i projekt „Učenje kroz školske projekte“, a više informacija o samom projektu možete pročitati u prethodnim člancima. Projekt smo uspješno priveli kraju, a zadnje okupljanje voditelja održalo se u glavnom gradu Italije, Rimu.

Naši voditelji projekta, prof. Ivo Jurleta i Tihana Hrešć, uz predstavljanje svog zadatka, zadnjeg sastanka i rezimea cijelog projekta, imali su i priliku upoznati se s ljepotama i čarima prekrasnog Rima i Vatikana te isprobati talijanske delicije.

Svaki tim imao je određene zadatke, Talijani su izradili evaluacijski upitnik, Turci su napisali brošuru o projektu, dok su Grci izradili prigodnu web stranicu - http://users.sch.gr/zmolonis/erasmus/LTSP/

Zadatak Rumunja bili su izvještaji preko eTwinning platforme, a hrvatski tim je trebao napraviti kulturološki kalendar svih zemalja članova projekta. Kulturološki kalendar izradila je naša prof. Tihana Hrešć, a mi ga u nastavku ponosno predstavljamo Vama klikom na Cultural calendar.

Slike iz Rima pogledajte u nastavku: