Kao i svake godine, s početkom prosinca naše hodnike i učionice preplavio je pravi blagdanski duh!

Predblagdansko vrijeme probudilo je kreativnost naših nastavnika i polaznika, a posebno su nas razveselile zanimljive božićne aktivnosti na nastavi stranih jezika!

Zanima vas što je sve obilježilo prosinac u Školi stranih jezika - Žiger?

Saznajte u nastavku!


 "DECORATE THE DOOR"

Ove godine naši su nastavnici i polaznici imali priliku probuditi i pokazati kreativnu stranu uređujući vrata naših učionica, naravno u prigodnom božićnom ruhu.

Moramo priznati da je Škola stvarno zablistala u blagdanskom duhu, uvjerite se sami!


COLLECTING LETTERS FOR SANTA

Naši su mališani s veseljem uvježbavali pisanje pisama Djedu Božićnjaku, naravno na stranom jeziku kojeg uče!


HUMANITARNA NOTA BOŽIĆNOG DRUŽENJA U ŠKOLI STRANIH JEZIKA - ŽIGER

Božić je vrijeme darivanja, a naši polaznici, nastavnici te roditelji i ove su godine imali priliku učiniti dobro djelo! U sklopu naših druženja skupljali smo dobrovoljne priloge za pomoć obiteljima lošijeg imovinskog statusa. Veliko hvala svima koji su sudjelovali!


BOŽIĆNA DRUŽENJA: Christmas Cinema & Disco

U srijedu, 20. prosinca, pripremili smo prigodan božićni crtić za sve naše predškolarce i niže razrede osnovne škole u Ivancu, dok smo u četvrtak, 21. prosinca organizirali Christmas cinema & disco za sve naše young learner polaznike u Varaždinu. U petak 22. prosinca pripremili smo božićno druženje & projekciju božićnog filma, neformalno druženje uz kuhano vino i dobro društvo za naše omladince i odrasle polaznike.


PREDBLAGDANSKO RASPOLOŽENJE U NAŠIM UČIONICAMA

Predblagdansko vrijeme prepuno je dobrih emocija i pozitive, a nas su posebno razveselile božićne aktivnosti naših najmlađih polaznika.