Škola stranih jezika – Žiger: mjesto gdje strani jezici postaju vaša supermoć!

Škola Žiger s ponosom najavljuje početak upisnog razdoblja za ljetni semestar!

Već više od 33 godine smo lideri u poduci stranih jezika, a sada vam pružamo priliku da postanete dio naše uspješne priče.

Uz podršku stručnog kadra, modernih nastavnih metoda te tradicije koju njegujemo, nudimo vam nezaboravno iskustvo u učenju stranih jezika!

PRIJAVNI OBRAZAC


KOJI JEZICI SE MOGU UPISATI U UPISNOM PERIODU U VELJAČI?

Škola stranih jezika - Žiger nudi bogat izbor jezika u upisnom periodu tijekom veljače.

Osim standardnih jezika poput engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog, ruskog, slovenskog i švedskog, u našoj školi moguće je upisati i program hrvatskog jezika za strance te program ALOHA mentalne aritmetike za djecu.

U ljetnom semestru upisujemo INTENZIVNE programe, što znači da se nastava održava dva puta tjedno po dva nastavna sata.

Predviđeni završetak programa od 70 nastavnih sati je sredinom lipnja. Nastava uživo se održava na više lokacija u VARAŽDINU i IVANCU, a možete se priključiti i nekoj od ONLINE grupa.


ZAŠTO ODABRATI ŠKOLU STRANIH JEZIKA – ŽIGER?

Više od 33 godina tradicije, rad u malim grupama, individualizirani pristup, motivirani nastavnici i ugodno okruženje samo su neki od razloga zašto je upravo naša Škola pravi i jedini izbor za vas. U nastavku vam donosimo još nekoliko razloga zašto smo upravo mi pravi odabir za učenje stranih jezika:

Stručan nastavni kadar: Naši profesori i nastavnici ključan su dio našeg uspjeha. Izrazito se ponosimo našim kompetentnim, ambicioznim i kvalitetnim nastavnicima koji se kontinuirano usavršavaju tijekom cijele školske godine. Njihova stručnost, entuzijazam i suvremeni pristup nastavi jamče visoku kvalitetu edukacije.


Nastava prilagođena polaznicima: Susrećete li se s izazovima u učenju, ne brinite! Naši nastavnici prilagođavaju nastavu različitim stilovima učenja i stoje vam na raspolaganju kroz individualne konzultacije, bilo da program pohađate online ili uživo.


Projektna nastava za poticanje radoznalosti: U Školi Žiger učestalo koristimo projektne nastavne metode kako bismo potaknuli radoznalost, povećali misaonu aktivnost i omogućili duboko razumijevanje gradiva. Učenje kroz istraživanje i projekte razvija ne samo jezične već i organizacijske, komunikacijske i istraživačke vještine. Ponavljanje i usvajanje gramatike u Školi Žiger prelazi dimenziju monotonog ponavljanja gradiva. Nastavnik pronalazi zanimljive teme bliske polaznicima kako bi probudili dodatni interes kod polaznika. Bilo da se radi o projektnim grupnim zadacima ili izlaganjima samih polaznika, učenje i ponavljanje nikad nije bilo lakše i zanimljivije.


Verificirani online programi i fleksibilnost učenja: Sve programe nudimo i u online varijanti, pružajući vam fleksibilnost u odabiru načina pohađanja nastave. Nakon završetka stupnja, stječete jednako vrijedne svjedodžbe koje možete unijeti u e-radne knjižice.


Hrvatski jezik za strance / ispit za stalni boravak: Za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance nudimo program hrvatskog jezika za strance. Škola Žiger ovlaštena je izdavati potvrde u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva.


Međunarodna Eaquals akreditacija: Škola Žiger ponosno nosi međunarodnu Eaquals akreditaciju! Suradnja s Eaqualsom označava garanciju najviših standarda kvalitete, a više o udruzi pročitajte klikom na link u nastavku: EAQUALS


CAMBRIDGE ENGLISH EXAMS

Škola stranih jezika - Žiger već dugi niz godina priprema kandidate za Cambridge ispite sa stopostotnom prolaznosti. Vrhunski rezultati svih kandidata, velikih i malih, pokazuju da se trud i rad uvijek isplate! Znanje stranih jezika otvara brojna vrata, posebice kada je to znanje dokazano Cambridge svjedodžbom. 

Više na: KET, PET, FCE, CAE & CPE: najprestižniji certifikati poznavanja engleskog jezika za mlade i odrasle & Starters, Movers & Flyers: upoznajte se s pojedinačnim Cambridge Young Learners ispitima


ALOHA MENTALNA ARITMETIKA

Računanje može biti pravi užitak, a dokaz za to su upravo naši Alohači! Pitate se što je zapravo ALOHA mentalna aritmetika? Radi se o najstarijem međunarodnom programu mentalnog i intelektualnog razvoja za djecu, koji se temelji na znanstvenim istraživanjima o mozgu, a glavni cilj je stvoriti jači mozak pomoću abakusa i mentalnog računanja.

ALOHA program u Školi Žiger usko je povezan s igrom kako bi nastava bila što kreativnija i zabavnija za naše najmlađe polaznike. Uz to, u nastavi koristimo i naš poznati robot Cubetto, kroz koji povezujemo programiranje i računanje. Naši nastavnici kombiniraju vježbe mentalne aritmetike s edukativnim i zabavnim aktivnostima pa tako djeca ostvaruju napredak ne samo u matematici već u svim školskim predmetima.

Prethodne školske godine polaznik Filip H. osvojio je treće mjesto na nacionalnom ALOHA natjecanju, godinu unatrag polaznica Nika također je postigla vrhunski uspjeh osvojivši također treće mjesto, a ove školske godine upravo vaše dijete može biti na ALOHA tronu! Više na: Veliki uspjeh i osvojeno treće mjesto na ALOHA nacionalnom natjecanju!


Zanima vas više informacija o upisima u ljetni semestar? Obratite nam se s povjerenjem: 

042 / 330 - 385

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pametno utrošite vrijeme i novac i naučite strani jezik u školi s dugogodišnjom tradicijom i međunarodnom Eaquals akreditacijom!

PRIJAVITE SE VEĆ DANAS:

Prijavni obrazac