Ponosni smo što je ove školske godine upravo Škola stranih jezika - Žiger bila mjesto odvijanja Cambridge Assessment English ispita u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji, a posebice nas veseli što je čak 37 polaznika Škole Žiger je pristupilo polaganju ispita!Vrhunski rezultati svih kandidata, velikih i malih, pokazuju da se trud i rad uvijek isplate! Znanje stranih jezika otvara brojna vrata, posebice kada je to znanje dokazano Cambridge svjedodžbom i zato čestitamo svim YL kandidatima i profesoricama koje su ih pripremale za ispit, kao i omladincima koji su ostvarili iznimne rezultate na PET, KET i FCE ispitima.

Svečanom dodjelom svjedodžbi u petak, 30. rujna, proslavili smo uspjeh svih kandidata, a kako nam je bilo na dodjeli pogledajte u galeriji!

Za više informacija o Cambridge ispitima pročitajte članke u nastavku: KET, PET, FCE, CAE & CPE: najprestižniji certifikati poznavanja engleskog jezika za mlade i odrasle & Starters, Movers & Flyers: upoznajte se s pojedinačnim Cambridge Young Learners ispitima